Bedrijven

StreetPlug

STIJLVOL OPLAADPUNT
VOOR BEDRIJVEN EN HORECA

Zoekt u een innovatief en stijlvol oplaadpunt voor het opladen van elektrische auto’s bij uw bedrijfspand of zakelijke parkeerplaats?

Laadpaal voor zakelijk gebruik

Robuust, stijlvol design en eenvoudig in gebruik

Heeft u liever geen laadpaal in het zicht van uw bedrijfspand, hotel, horecazaak of kantoor? StreetPlug biedt een mooi zakelijk alternatief, een ondergronds oplaadpunt voor elektrische auto's. Robuust, stijlvol design en eenvoudig in gebruik.

Elke zakelijke locatie stelt bepaalde eisen en randvoorwaarden aan elektrische laadvoorzieningen om het laden toegankelijk, veilig en gebruikersvriendelijk voor de werknemer en bezoeker te maken.

U kunt ook denken aan parkeerplaatsen en -garages op een industrieterrein, camping of jachthaven. Een strakke uitstraling kan belangrijk zijn voor architecten en bouwondernemers die slimme woonwijken ontwerpen en inrichten. Nieuwe markten zoals het elektrisch laden van boten is de toekomst.

  • Compacte en moderne uitstraling – slim en strak design
  • Discreet ondergronds weggewerkt - behouden van het oorspronkelijke straatbeeld
  • Hoge belastbaarheid en anti-vandalisme – ideaal bij ruimtegebrek, overheen rijden is geen probleem door robuust deksel met slotvergrendeling
  • Veilig in gebruik – deksel sluit semi-automatisch met een slotvergrendeling
  • Gemakkelijk in gebruik – eenvoudige bediening met de laadpas of een mobiele app
  • Multifunctionele toepassing – aansluiting van andere elektrische apparatuur is mogelijk door twee verschillende stekkersystemen, sluit ook je elektrische fiets er op aan

StreetPlug B.V. is producent van StreetPlug laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. Wij werken samen met erkende dealers in Nederland. Voor algemene vragen over de StreetPlug kunt u contact met ons opnemen. Bent u geïnteresseerd in een prijsopgave en de installatie van een StreetPlug, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze dealers.

Vind de dealer bij u in de buurt!


Indien u een StreetPlug laadvoorziening in een privé omgeving wil plaatsen, kunt u zelf beslissen waar de StreetPlug komt mits het technisch mogelijk is. Indien u een StreetPlug wilt plaatsen in een openbare ruimte, dient u van de lokale gemeente toestemming te hebben.


In de meterkast moet een 3-fase aansluiting mogelijk zijn. Weet u niet zeker of uw meterkast hier al voor uitgerust is, neem dan contact op met een van onze dealers. Zij hebben een lijst met belangrijke vragen voor installatie. Als u de vragen van deze lijst beantwoordt en hen van foto’s voorziet, kan vrij snel antwoord gegeven worden op bovenstaande vraag.

Vind de dealer bij u in de buurt!


Om de ondergrondse StreetPlug (SP1 model) in optimale conditie te houden en om mogelijke technische problemen te voorkomen, moet de StreetPlug regelmatig door de gebruiker worden geïnspecteerd en onderhouden, voornamelijk in het najaar.

In de StreetPlug bevinden zich filters die voor een veilige regenwaterafvoer naar het Hydroblok of de keerklep zorgen. Lees meer over het veilige watermanagementsysteem

De reiniging van de filters is eenvoudig en snel uitgevoerd. Binnenin de StreetPlug bevinden zich twee vuilfilters, bestaande uit een grove en een fijne filter (sok). Beide filters kunnen onder de kraan worden afgespoeld en eenvoudig terug worden geplaatst. Verwijder groot vuil zoals bladeren, takjes, zand en dergelijke handmatig uit de bak. Meer is niet nodig.


Iedereen die zijn elektrisch voertuig wilt laden of gebruik wilt maken van het SchuKo stopcontact (alleen bij het SP1 SMART model) kan de StreetPlug gebruiken, mits u beschikt over de juiste afstandsbediening, een laadpas of een mobiele app om deze te bedienen én de betreffende StreetPlug is ingesteld voor openbaar of privé gebruik.


Bij de aanschaf van een StreetPlug laadvoorziening kunnen alleen Nederlandse ondernemers die inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen gebruik maken van twee aantrekkelijke subsidieregelingen:

  • Milieu Investeringsaftrek (MIA)
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)

 

Lees meer over subsidieregelingen van een laadvoorziening


Projecten

Bekijk alle projecten

Specificaties ondergrondse oplaadpunten & laadpaal

Op zoek naar een alternatief voor een laadpaal met het oog op het behouden van een oorspronkelijk straatbeeld? Kies dan voor ons ondergronds laadstation, als SP1 BASIC of SP1 SMART uitvoering te verkrijgen.

Naast de ondergrondse laadoplossingen biedt StreetPlug ook een compacte RVS laadpaal, de SP2 SMART. Het is een kwalitatief hoogwaardig product dat door zijn design een lichtvoetige en subtiele uitstaling heeft.

SP1 BASIC SP1 SMART SP2 SMART
Vermogen Vermogen
Tot en met 22 KW
Tot en met 22 KW
Tot en met 22 KW
Mennekes Type 2 Mennekes Type 2 Check
Check
Check
Max. 2
Schuko 230V Schuko 230V
Check
Watermanagement Watermanagement Check
Check
Beschermingsgraad Beschermingsgraad
IP65
IP65
IP54
Maximale belasting Maximale belasting
12500 kg
12500 kg
Slotvergrendeling Slotvergrendeling Check
Check
Formaat Formaat
600 x 300 x 460 mm
600 x 300 x 460 mm
200 x 200 x 1130 mm
LED verlichting LED verlichting Check
Check
Check
Personalisatie Personalisatie Check
Check
Check
Afstandsbediening Afstandsbediening Check
Check
RFID-laadpas RFID-laadpas
Check
Check
Mobiele App Mobiele App
Check
Check
Beheersysteem Beheersysteem
Check
Check
Service Service Check
Check
Check
Meer informatie Technische specificaties Technische specificaties Technische specificaties

SP1 BASIC

De StreetPlug SP1 BASIC is ons ondergronds basismodel dat alleen maar bedienbaar is met de afstandsbediening (Homelink) en is alleen voorzien van een Mennekes Type 2 stekker.

Lees meer

SP1 SMART

De StreetPlug SP1 SMART is ons slimme ondergronds model, deze is op meerdere manieren te bedienen en is aangesloten op een beheersysteem met 24/7 service.

Lees meer

SP2 SMART

De StreetPlug SP2 SMART is een echte eyecatcher - een kwalitatief hoogwaardige RVS laadpaal die door zijn design een lichtvoetige en subtiele uitstaling heeft.

Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

Naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Voer hier uw telefoonnummer in
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen. Vul deze hier boven in.

Schrijf u in en volg onze projecten voor laadpaal alternatieven en opladen van elektrische auto's.

Schrijf u in en volg onze projecten voor laadpaal alternatieven en opladen van elektrische auto's.

Naam is verplicht
Vul hier uw achternaam in
Geldig e-mail adres is verplicht
Website door LMG