Woning in Middelburg
Bedrijven

Zakelijk laden op eigen privé oprit

“De esthetische laadoplossing was voor mij de reden voor mijn keuze.”

Liever geen kastje aan de muur…

Hoe tevreden is een gebruiker van onze ondergrondse StreetPlug SP1? Wij waren hier benieuwd naar en zijn daarom op bezoek gegaan bij Bart in Middelburg.

Bart is positief te spreken over de ondergrondse laadoplossing SP1 van StreetPlug in zijn oprit. Hij laadt zijn nieuwe auto nu al een aantal weken met de StreetPlug SP1 en is razend enthousiast. Via een collega op zijn werk werd hij attent gemaakt op deze alternatieve laadoplossing. Bart benadrukt: “Het esthetische aspect was voor mij het meest belangrijke argument voor mijn keuze voor de StreetPlug. Ik heb liever geen kastje met een vaste laadkabel aan de muur, dat vind ik niet zo fraai. Ik hou van een strak design, dat past beter bij mijn huis en oprit.” De StreetPlug is in het midden van de oprit geplaatst. Bart rijdt er overheen zodat de StreetPlug precies achter zijn auto komt te liggen. Bart voegt toe: “Ik heb jonge kinderen, bij het laden kan dan niemand over de laadkabel struikelen. Dat vind ik veilig.”

Bart’s laadpunt is verbonden met de backoffice van StreetPlug. Bart zegt: “Ik laad zakelijk op mijn eigen privé oprit. Via de gebruikersvriendelijke backoffice kan ik alle laadsessies inzien. Dat werkt prima.” Als zakelijke gebruiker mag hij de subsidieregeling MIA en Vamil benutten, met deze regelingen profiteert hij van een aantrekkelijke investeringsaftrek.

Vind dealers bij u in de buurt

Schrijf u in en volg onze projecten voor laadpaal alternatieven en opladen van elektrische auto's.

Schrijf u in en volg onze projecten voor laadpaal alternatieven en opladen van elektrische auto's.

Naam is verplicht
Vul hier uw achternaam in
Geldig e-mail adres is verplicht
Website door LMG