Projectinrichting Lavoir B.V.
Bedrijven

Projectinrichting Lavoir kiest voor een fraaie laadoplossing voor de deur van hun bedrijfspand

“Elektrisch rijden gaan wij in de toekomst ook stimuleren voor onze medewerkers.”

“Lokaal kopen vond ik leuk en interessant klinken.”

StreetPlug was op bezoek bij Projectinrichting Lavoir in Arnemuiden. Auto’s worden daar geladen aan de laadzuilen van StreetPlug. Ze zijn al een aantal weken in gebruik. Hoe bevalt het?

Met kijk op mooie dingen hebben de twee eigenaren van Lavoir Projectinrichting, de broers Stefan en Dimitri van de Lavoir, gekozen voor twee StreetPlug SP2 laadzuilen voor hun bedrijfspand. Stefan spreekt positief over de fraaie uitstraling die hij vooral belangrijk vond voor zijn keuze. Stefan zegt: “Kunststoffen laadoplossingen spraken mij niet aan. Ik was op zoek naar iets subtiels. De RVS laadzuil is precies wat ik zocht, ze hebben een strakke uitstraling.” Verder noemt hij: “Naast het feit dat onze bezoekers nu geheel in stijl hun auto kunnen opladen, is de techniek van loadbalancing voor ons ook erg belangrijk. Wij willen immers overbelasting van ons netwerk voorkomen.” Deze StreetPlug laadzuilen zijn ingericht op loadbalancing, ze trekken alleen zo veel stroom wat op dit moment beschikbaar is en ze balanceren de stroom onder elkaar.

Dimitri voegt toe: “In de toekomst zullen wij het elektrisch rijden ook onder onze medewerkers stimuleren, dan moeten wij misschien zelfs de laadvoorzieningen uitbreiden. Ik vind lokaal kopen wel interessant, dan is StreetPlug als Zeeuws bedrijf voor ons een ideale partner.

Vind dealers bij u in de buurt

Schrijf u in en volg onze projecten voor laadpaal alternatieven en opladen van elektrische auto's.

Schrijf u in en volg onze projecten voor laadpaal alternatieven en opladen van elektrische auto's.

Naam is verplicht
Vul hier uw achternaam in
Geldig e-mail adres is verplicht
Website door LMG