Recreatief Totaal - Blader naar pagina 41 in #5

December 18, 2018

Recreatief Totaal is het magazine voor trends & innovatie in leisure. Deze decembermaand komt het laatste nummer uit van 2018, nummer 5. Deze editie gaat over horeca in de experience economie, de verwachte trends voor 2019 en over de innovaties afkomstig uit Engeland en Frankrijk. 

Bladerend naar pagina 40 komt een advertentie voorbij van ons zusterbedrijf TecforRec die hier maandelijks in adverteert en soms artikelen ook plaatst. Echter was het deze keer de beurt aan StreetPlug. Één pagina verder staat namelijk het artikel "Ben jij al  voorbereid  op de opmars van elektrische auto’s?", waarin meer verteld wordt over elektrisch rijden, laden en de totale markt. Hierin geeft Aard van Weezel, de bedrijfsleider van StreetPlug, meer inzicht en door middel van het ontwikkelen van StreetPlug een oplossing. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square