StreetPlug gaat internationaal!

December 7, 2018

Ja, internationaal! Sinds november 2018, is er een StreetPlug in de EVC-showcase van Liberty Global / Virgin Media in Londen geplaatst. De StreetPlug werd tentoongesteld en gedemonstreerd aan een publiek bestaande uit personeel van de lokale overheid tijdens de lancering van de showcase op 3 december. De EVC-showcase is ontworpen om aan te geven hoe hun bestaande netwerkinfrastructuur van kanalen en kabinetten kan worden gebruikt om stroom- en dataconnectiviteit te bieden aan EV-oplaadeenheden voor residentiële laadoplossingen en communicatienetwerken.

 

Liberty Global / Virgin Media hebben onlangs een aanbesteding gewonnen voor het Innovate UK-programma, dat overheidsfinanciering biedt om de oplaadkans voor elektrische voertuigen verder te verkennen. Het Innovate UK-project - "EV Charging for Public Spaces" wordt beheerd door het Office of Low Emissions Vehicles (OLEV) - is voornamelijk gericht op residentiële laadoplossingen op straat.

 

We zijn het eens met Mina Zaki, Director of Strategy, Global Energy & Real Estate bij Liberty Global / Virgin Media, dat de samenleving een enorme verandering ondergaat in de manier waarop we de steden waarin we wonen ontwerpen en leiden. StreetPlug is speciaal ontworpen voor dit probleem en wilt een ​​verandering aanbrengen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square