StreetPlug officieel associate member van het Brainport Smart District Business Network

October 12, 2018

StreetPlug is officieel verwelkomd als associate member van het Brainport Smart District Business Network. Brainport Smart District (BSD) is in 2017 gestart met als doel in het nieuwe deel van Brandevoort  een wijk van de toekomst te ontwikkelen. Een proeftuin voor de maatschappij van morgen, die smart, beter, mooier, veiliger en duurzamer is én die meer sociale samenhang heeft.

 

Vraagstukken die StreetPlug en andere partijen in Brainport Smart District uitwerken en vervolgens daadwerkelijk bouwen zijn: Hoe ziet zo'n wijk eruit? Wie wonen daar? Wat voor soort huizen gaan we bouwen, hoe ziet het vervoer eruit en hoe leven we samen.

 

Hier krijgt het wonen, de slimme mobiliteit, de duurzame energieopwekking en Food  Technology van de toekomst vorm.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square