Alternatieve toepassingen voor de StreetPlug

July 30, 2018

De StreetPlug is een innovatieve laadoplossing voor elk elektrisch voertuig. Maar dat is het niet alleen… Wanneer we outside the box-denken is de StreetPlug namelijk ook toepasbaar voor andere doeleinden zoals elektrische vaartuigen en als walstroomvoorziening. Zo zou de StreetPlug in de grachten van Amsterdam of in de jachthaven van Saint-Tropez kunnen liggen. De StreetPlug sluit zich nauw aan bij het duurzame straat- en mobiliteitsbeeld van de toekomst; het ligt onder de grond en vormt dus geen obstakel, het is zo groot als twee trottoirtegels én het is via een app op je mobiel te bedienen.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square