Smart grid & load balancing? CHECK!

July 26, 2018

Nóg meer over de StreetPlugs’ toepasbaarheid in de toekomst. Smart grid is het nieuwe idee voor de toekomstige wijken en Smart Cities, u heeft er vast al eens van gehoord. Dit houdt in dat wijken met smart grid en smart energy systems de groeiende hoeveelheid duurzame energie inpassen in het energiesysteem zoals een elektriciteitsnet en dus compleet duurzaam zijn. De StreetPlug is de ideale oplossing voor toekomstige wijken waar dan natuurlijk ook elektrische mobiliteit centraal staat. In de afbeelding hieronder hebben wij de StreetPlug al visueel toegepast binnen zo’n wijk.

 

 

Vervolgens is de StreetPlug niet alleen voorbereid op smart grid maar ook op load balancing. Dit betekent dat de energie in de wijk verdeeld wordt bij het opladen wanneer er bijvoorbeeld ook wordt gekookt.

 

Kortom, de StreetPlug is klaar voor de toekomst. U ook?  

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square