Streetplug en het programma Partners for International Business (PIB)

July 24, 2018

Al gedurende het afgelopen halfjaar heeft Streetplug gewerkt met het programma Partners for International Business (PIB) van de RVO ter betreding van Frankrijk. Het programma Partners for International Business (PIB) heeft tot doel Nederlandse (top)sectoren op kansrijke markten in het buitenland te positioneren. De Streetplug is een innovatief en duurzaam product wat volkomen past binnen dit initiatief en dus met behulp van PIB vermarkt wordt in Frankrijk.

 

De doelstelling van dit specifieke convenant tussen Streetplug, PIB en partners is het vergroten van de Nederlandse handelsbetrekkingen in Frankrijk door middel van het promoten van de Nederlandse sector waar disruptieve technologieën zoals elektrisch vervoer met bijbehorende slimme laadinfrastructuur, smart eMobility toepassingen én smart material toepassingen centraal staan. De Nederlandse overheid, Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen werken hieraan mee via een gestructureerde aanpak. Onze partners staan in de rechter-afbeelding hieronder aangegeven.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square