Plaatsing van de StreetPlug in verschillende steden

July 24, 2018

Onlangs zijn wij van start gegaan met het plaatsen van pilotversies van de StreetPlug. Er zijn in totaal al vier StreetPlugs de grond in gegaan in verschillende steden in Nederland. Ten eerste is er in onze thuishaven Tholen een StreetPlug geplaatst voor de Kliniek voor tandheelkunde. Daarnaast is er een StreetPlug geplaatst in Helmond bij de Automotive Campus en tot slot zijn er 2 StreetPlugs geplaatst in de gemeente van Venlo. Hieronder ziet u enkele foto’s van de verschillende plaatsingen.

 

 

Vreugdig zijn wij over de vooruitzichten van komende plaatsingen in de nabije toekomst. Natuurlijk zullen wij u ook hierover informeren!

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square