De eerste serie gaat in productie!

October 11, 2017

Na het doorvoeren van een groot aantal door-ontwikkelingen en aanpassingen is er nu gestart met het assembleren van de eerste 25 StreetPlugs. Deze zullen binnen enkele maanden geïnstalleerd worden op verschillende locaties in Nederland.

 

Deze eerste serie wordt ook wel de pre-serie genoemd. Dit wordt gezien als een laatste product om alle aanpassingen en veranderingen in de praktijk te testen. Wanneer deze StreetPlugs aan alle verwachting voldoen, zal er gestart worden met het opzetten van de serie-productie.

 

Wanneer de allereerste StreetPlug in gebruik wordt genomen is nog niet bekend, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square