Internationale interesse voor de StreetPlug

July 24, 2018

 

Waar de StreetPlug ooit begon als een maatwerkoplossing voor de gemeente Venlo door de groei van het aantal hinderlijke laadpalen. Gaat StreetPlug nu wereldwijd; er is nu interesse voor van over de hele wereld. Na uitnodigingen om de laadvoorziening te presenteren in zowel Parijs als München, ontvangen we bezoek uit Singapore en zal één van de eerste pre-series een plekje krijgen in Saint Tropez.

 

Voornamelijk de eCarTec in München, wat de grootste e-mobility beurs ter wereld is, heeft gezorgd voor veel internationale interesse. StreetPlug zal gaan samenwerken met dealers om deze landen zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square