Succesvolle pilot StreetPlug laadvoorziening

November 15, 2016

 De pilot in Venlo is afgerond met een groot succes. Dankzij deze pilot was het voor ons mogelijk de laatste puntjes op de i te zetten en is de StreetPlug nu klaar voor de markt. Dus na deze succesvolle pilot is een pre-serie het logische vervolg in ons ontwikkelingstraject. Met deze pre-serie hebben wij de grootste steden en gemeenten van Nederlands de kans gegeven om als eerste kennis te maken met de StreetPlug. De ondergrondse laadvoorziening zal begin 2017 verschijnen bij de eerste steden en bedrijven. 

 

Als deze pre-serie vervolgens is afgerond zal de laadvoorziening in serieproductie gaan. De productie van de laadpaal zal naar alle waarschijnlijkheid half 2017 van start gaan. Vanaf dat moment zal de StreetPlug ook leverbaar zijn voor particulieren en bedrijven. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square