StreetPlug Award voor Functionaliteit

November 15, 2016

 

Dat de StreetPlug er goed uit ziet dat wisten wij natuurlijk al wel. Deze laadvoorziening is de enige laadvoorziening zonder paal, een strakke en luxe uitstraling en staat hij goed op iedere oprit. Om dit extra kracht bij te zetten heeft de GIO-jury (Goed Industrieel Ontwerp) afgelopen maand besloten dat StreetPlug het predicaat "Goed Industrieel Ontwerp" mag voeren. Vervolgens heeft StreetPlug samen met Spark Design & Innovation, die gedeeltelijk verantwoordelijk zijn geweest voor het design van de StreetPlug, de Award voor Functionaliteit in de wacht weten te slepen. Een onafhankelijke vakjury gaf aan dat StreetPlug met kop en schouders "boven het maaiveld" van de inschrijvingen uitsteeg.

 

Ook bij de Accenture Innovation Awards 2016 werd één van de vijf finaleplaatsen veroverd binnen het thema "perfect cities"! Op het nippertje verloren van TU Delft-studenten die stroom uit wifi signalen halen om zo de levensduur van een sensor onwijs te kunnen verlengen. Natuurlijk geen schande dat we hier met de ondergrondse laadvoorziening van hebben verloren. Toch zijn wij zo trots als een pauw!

Share on Facebook
Share on Twitter
Connect with us
Please reload

Featured Posts

Nieuwe StreetPlug Laadpas

January 21, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square